Finalistke

Aleksandra Galinec

By  | 

Sem Aleksandra Galinec, končala sem splošno gimnazijo v Ravnah, trenutno pišem diplomsko nalogo na Turistici. Rojena sem bila v Kopru, potem sem 20 let živela na Koroškem, pred 7 leti sem se preselila nazaj na obalo. Sem veganka, obožujem živali in za njihove pravice se borim do konca in tudi sama če je potrebno.

Najbolj na svetu me dolgočasi smalltalk, ne zanimajo me površinske zadeve, zato pa obožujem filozofijo, sarkazem in cinizem.

Velik del mojega živlenja predstavlja glasba, najraje poslusam star rock in metal. Obožujem Nirvano, AC-DC, Pink Floyde, Zeppeline, Deep purple, Metallico, Slipknote, Korne, Lynard skynard…

V prostem času se potapljam, rolam, kolesarim, plavam, s psom raziskujeva Istro, se odpravimo na nočni road trip, raziskujem svet s prijatelji.

Na tekmovanje sem se prijavila, ker si želim spremeniti živlenje. Dejstva, da sem v finalu vrjetno še vedno nisem dojela, predvidevam pa da je to kr uspeh 🙂 na finale se ne pripravljam, ker i was born ready 🙂 jk. Delam trebušnjake in počepe ter v jedilnik sem uvedla par pravil 🙂 V primeru, da na tekmovanju zmagam, bo prva stvar, ki jo bom želela nardit, da objamem svojega psa. Čeprav to bo ob vsakem izidu. Želim se udeležiti svetovnega izbora v Ameriki, že zaradi izkušenj in ljudi, ki jih imam možnost spoznati, tudi če ne ravno zmagam :). Imam pa tudi kuščarja Danteta.