Casting 2018

Miss Universe Slovenija – ne le kot izkušnja, temveč kot poslovna priložnost za dekleta

By  | 

Začetek leta je pravi čas za priprave na izbor za Miss Universe Slovenija 2018. Po uspešnem lanskem dogodku, ki je bil medijsko zelo dobro podprt, je zanimanje deklet, ki želijo postati Miss Universe Slovenija, zelo veliko.

Miss Universe je prestižno tekmovanje, ki je med najbolj gledanimi dogodki na svetu. Slovenijo uspešno zastopajo tudi slovenske lepotice in promovirajo našo državo med lepoticami sveta.

Lanski izbor za Miss Universe Slovenija je predstavil nov koncept lepotnega tekmovanja v slovenskem prostoru. Plan ni bil le enodnevni lepotni izbor, ki bi najlepšo dekle poslal na svetovni izbor, za ostala dekleta pa bi bilo tekmovanje le izkušnja in lep spomin. Dekletom smo želeli podariti nova znanja in spoznanja z uspešnimi podjetji in njihovimi lastniki, in jim skozi različne izzive pokazati, kako se lahko iz lepega dekleta s pomočjo strokovnjakov prelevijo v sposobne dame, ki se odlično znajdejo v vsaki poslovni ali življenjski okoliščini.

19.in 20.januarja je organiziran že drugi casting, kjer se bodo prestavljale vse nove kandidatke za Miss Universe Slovenija 2018.

Prijavnica tukaj.