Kandidatke Miss Universe Slovenija 2017

Nadja Ritlop

By  | 

Trenutna izobrazba: Moja trenutna izobrazba oziroma poklic je pomočnica vzgojitelja/-ice, kmalu bom imela tudi opravljen NPK tečaj za vizažistko. Moje življenjske sanje o izobrazbi pa so, nekega dne postati pravnica.

 Hobiji: Obožujem gibanje v naravi – dolge sprehode, tek, pohodi, narava me pomirja in sprošča, zato zelo rada veliko časa preživim v njej. Moja ljubezen so tudi knjige, obožujem brati in hraniti svojo dušo – saj knjige to so, hrana za dušo. Rada se lotim tudi joge. Svoj čas pa zelo rada zapolnim tudi z manekenstvom. Ena izmed mojih ljubezni so tudi konji, obožujem te mogočne in krasne živali. Prav tako pa rada preživim čas s prijatelji in domačimi, sploh ob kakšni odbojki ali pa le ob klepetu ob kakšni dobri pijači ali sladkanju, saj v prostem času rada preizkusim kak dober recept ali pa ga priredim kar po svoje.

Cilj: Vedno slediti sebi in samo sebi ter svojemu notranjemu občutku. Uresničevati vse sanje in zastavljene cilje, ob tem pa uživati vsak trenutek življenja, v danem trenutku zdaj. Ustvariti si življenje, ki me bo vsak dan znova in znova navduševalo in z vsakim dnem v meni vzbujalo še večjo strast do življenja. Želim si potovati, spoznavati nove kulture, kraje, ljudi ….. Predvsem si pa želim obiskati vsaj enkrat v življenju dva posebna kraja – Bali in Afrika. V svojem delu, kakršnokoli že to bo, želim nenormalno uživati in čutiti svobodo, početi stvari, ki me bodo zares navduševale in ob katerih bo zaigralo moje srce. Krasen cilj oziroma želja, ki si jo želim nekega dne uresničiti, je prav tako hiška tik zraven morja, ki bo služila za dolgeeee oddihe in pobege z družino. Obožujem morje!Prav tako je moja tiha želja nekega dne imeti manjši ranč.  Moj cilj je tudi, nekega dne se preizkusiti kot igralka in kot voditeljica, tole bi res rada sprobala

Idoli: Srčne, krasne, preproste osebe, ki živijo sebe. Dve izmed znanih slovenskih osebnosti, ki ju rada spremljam sta Savina Atai in Dobra Vila Maja.

Citat oz. rek: Kaj gre lahko narobe, če sem jaz kreator svojega življenja? Nič. Prav nič. Vse je vedno na svojem najbolj idealnem mestu v vsakem trenutku in vse, prav vse se nam poklopi na pravo mesto, ko smo na to resnično pripravljeni. Univerzum zna.