Miss Universe Slovenija 2017

Prvi casting Miss Universe Slovenija 2017

By  | 

MISS UNIVERSE SLOVENIJA 2017

Ekskluzivno na sejmu LOVE BEAUTY: Smo smoznali prve kandidatke za MISS UNIVERSE SLOVENIJE 2017!

Lepotice ste imeli priložnosti srečevati vse dopoldne, ko so se pri različnih razstavljavcih ličile, urejale frizure, nohte … Tako ste obiskovalci sejma doživeli pravo pašo za oči in hkrati redko razkrit vpogled v zakulisje priprave modne revije.

Oba dneva sejma nas ob 16. uri čaka modni spektakel, ki bo hkrati tudi casting v živo: modna revija WEDDING LOOK. Dekleta se nam bodo predstavila v poročnih oblekah Popolne obleke, ki nakazujejo smernice letošnje poročne mode za vse okuse: zapeljive, čipke, ozke, bogate, dolge in kratke … Ob predstavitvi se bodo po pisti sprehodile v vrtoglavih petkah ali casual modni obutvi HUMANICA. Spoznajte poročne trende leta 2017 – najbolj iskane poročne stile oblek, obutve, frizur in poročnega ličenja!

Na sejmu se zgodba Miss Universe Slovenije še vseekakor ne zaključi. Po casting bomo naše lepotice spremljali v oddajah, ki se bodo predvajale na TV3; izbranim dekletom bomo zastavili različne izzive in naloge ter možnost prejeti neprekosljive nagrade … Več pa je še zavito v tančico skrivnosti.

Spremljajte pot deklet do samozavestnih poslovnih žensk in končnega izbora za Miss Universe Slovenije na Facebooku: @MissUniverseSloveniaOfficial

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja