Miss Universe Slovenija 2017

Drugačen pristop pred izbora

By  | 

IZBOR NAREJEN NA NAČIN, KI JE EDINSTVEN IN NOV. PRVIČ V SLOVENIJI!

Odštevamo zadnje dni pred začetkom predvajanja oddaj, ki nam bodo prinesla Miss Universe Slovenija 2017. Edinstven izbor narejen na poseben način, kakršnega v Sloveniji še ni bilo.

Vas zanima kaj je potrebno, da dekleta stopijo na oder na finalni prireditvi in se predstavijo celotni Sloveniji in kasneje celotnemu svetu? Kakšna znanja, izkušnje in posebne zahteve morajo imeti in izpolniti?

Scenaristi in organizator so vsem kandidatkam pripravili posebne izzive, in sicer kako postreči kavo na drvečem vlaku ali kako dopolniti popolni styling. Ali znajo kandidatke za Miss Universe Slovenije opravljati delo telefonistke, modne stilistke, frizerke, kuharice?

Da je zadeva še bolj začinjena, pri tem pomagajo znani Slovenci, ki vodijo in ocenjujejo kandidatke skozi različne izzive.

Vse to in še več boste lahko spremljali v štirih TV oddajah, ki se bodo predvajale na TV3.  Vsi gledalci boste imeli možnost spoznati lepotice pod budno taktirko najuspešnejše slovenske manekenke Bernarde Marovt.

Pri vsem tem pa boste lahko vsi tudi sodelovali. Z glasovanjem boste pomagali vaši favoritki, da se prebije v finale. Napetost bo naraščala iz oddaje v oddajo, ko nas bodo nekatere kandidatke zapuščale, spet druge dobile vozovnico za finale. Vse to v sodelovanju z vami, ki boste glasovali!

Spremljajte nas na TV3 od 3.9. dalje ob 21 uri in dobili boste vse odgovore.