Finalistke

Emina Ekić

By  | 

Sem Emina Ekić, prihajam iz Ptuja (Štajerska) in sem stara 22 let.
Diplomirala sem iz turistične univerze v Melbournu, Avstraliji.
Sem ljubiteljica skoraj vsake glasbe. Nemorem se odločiti katera zvrst mi je najljubša saj je čisto odvisno od dneva in mojega počutja.
V prostem času zelo rada igram košarko, preberem kakšno knjigo in hodim na sprehode.
Za Miss Universe Slovenije sem se prijavila zgolj zaradi radovednosti, ljubezni in zanimanja do mode, pridobivanje novih izkušenj in spoznavanj novih ljudi.
Uvrstitev med finalistke mi pomeni ogromno saj to pomeni da sem že korak bližje zmagi.
Na finalni izbor se pripravljam tako da pazim na prehrano, nego kože, telovadim, gledam izbore finalistk in zmagovalk Miss Universe Slovenije in sveta iz prejšnjih let, vadim hojo in poziranje v ogledalo ter se pripravljam na mogoča zastavljena vprašanja.
Če bi bila okronana za Miss Universe Slovenije.. Težko rečem kaj bi bila prva stvar ki bi jo naredila, saj menim da od veselja v tistem trenutku nebi mogel kaj več narediti kot pa spustiti kakšno solzo sreče in se zahvaliti bogu za ta prelep dosežek.
Če bi predstavljala Slovenijo na svetovnem izboru v Ameriki ciljam na zmago seveda, saj si vse punce na koncu želimo le tega.
In še ena majhna zanimivost o meni: Z le 16timi leti sem se preselila v Avstralijo zaradi želje za boljšo prihodnost ter šolstva. V tem času sem prepotovala kar nekaj celin in mest. Vendar po šestih letih bivanja v Avstraliji, končanem šolanju in pridobitvi Avstralskega državljanstva sem se vendarle odločila vrniti v našo majhno Slovenijo, saj lepote in prijetnih ljudi kot so tukaj ne najdem nikjer na svetu.