Finalistke

Ingrid Ulaga

By  | 

Sem Ingrid Ulaga, stara sem 20 let in prihajam iz Cerkelj na Gorenjskem.

Sem v 3. Letniku studija biologije. 

Poslušam vse zvrsti glasbe od klasične glasbe za sproščanje, saj igram tudi klavir, do house in rock glasbe. Všeč mi je dobra melodija in beat, predvsem pa tudi sporočilo pesmi in besedilo, če ga pesem ima.

V prostem času kolikor ga imam vedno gradim na sebi. Ali so to izobraževanja na različnih področjih ( osebnostna rast, finance, moja stroka, prehrana, itn..) ali je to čas preživet v naravi in s prijatelji ali pa potovanje in odkrivanje sveta okoli mene.

Rada tudi pojem in plešem ( včasih sem pela v zborih, in plesala že vse zvrsti plesa od trebušnega plesa , baleta 6 let, hip hopa, latinsko ameriških, jazz baleta itn….)

Vedno pa stremim k temu, da sem srečna v tem kar počnem.

 

Na izbor sem se prijavila, saj verjamem, da je to lahko velika odskočna deska za moje življenje.

Lahko si pridobim veliko novih poznanstev, sklenem nova prijateljstva, pridobim na samozavesti, izvem se več o svetu mode, si dokažem, da zmorem, da so se mi vsa leta dela na sebi izplačala.

Na sam izbor in finale se že od samega začetka pripravljam tako, da se dosti več ukvarjam s športom kot se že drugače in morda kakšno urico več namenim spanju.

Seveda pa se tudi psihično pripravljam in si od samega začetka ponavljam v glavi: ”Ingrid, Zmoreš!!”

Da sem finalistka mi pomeni zelo veliko. Menim, da sem že od samega začetka imela hudo konkurenco, saj so se res prijavila dekleta z močnimi osebnostmi, prepričane vase, poleg vsega pa tudi lepe in simpatične.

Že to, da sem v finalu je  izkušnja, ki si jo bom zapomnila do konca življenja.

Za nami je kar dolga pot, ponosna sem nase in vse punce, ki smo prišle tako daleč.

Prva stvar, ki bi jo naredila, če bi zmagala je, da bi se zahvalila vsem ljudem, ki so mi v preteklih dneh, tednih, mesecih nudili podporo, saj mi je pomenila zelo veliko.

Potem pa se seveda prepustila toku dogajanja in maksimalno izkoristila svoj naslov za širjenje pozitive, veselja do življenja, ljubezni do narave in ljudi, ki me obkrožajo vsak dan.  Seveda pa tudi to da bi Slovenijo najbolj dobro predstavila v svetu, saj obožujem svojo državo, kar sploh se bolj vidim, ko se vrnem iz svojih potovanj in ugotovim, da imamo prečudovito pokrajino in naravo ki nas obkroža. Ogromno prelepih mest , vasic. Tudi zgodovinske znamenitosti so velikih vrednosti. 

Na svetovnem izboru pa bi poleg tega, da predstavim svojo državo kar se da najbolje, tudi poskrbela, da predstavim dobro vizijo, ki jo imajo naši organizatorji in partnerji. Kar se mene tiče pa bi tudi stremela k temu, da se bolj osebnostno zrastem, prikažem, da sem vredna naziva Miss Universe Slovenije.