Las Vegas 2017

OBLEK, ČEVLJEV IN DODATKOV ZA 4 KOVČKE

By  | 

Finalna prireditev Miss Universe 2017 je letos v Las Vegasu, in sicer 26.11. Dekleta v Las Vegas odpotujejo že 3 tedne prej, kjer jih pripravljajo na velik dogodek. Program pred samim finalom je zelo naporen. Skozi ves dan imajo obveznosti, kot so snemanja za različne sponzorje, vsaka predstavnica ima intervjuje in predstavitve o sebi, svoji družini, državi,…

Emina je odpotovala s 4 kovčki oblek, čevljev in dodatkov. Pripravljena je na vse dogodke z različnimi večernimi in coctail oblekami. Modna oblikovalka Gordana Grandošek Whiddon jo je založila s 6 kreacijami njene blagovne znamke GGW. Čevlje ji priskrbela gospa Petra Pahernik, direktorica podjetja Humanic v Sloveniji. Za bolj športne, dnevne dogodke pa je poskrbel Pepe Jeans Maribor.

Na finalnem izboru bo Emina oblečena v čudovito kreacijo Maje Ferme. Obleka je dolga, v zlatih tonih, ki se podajo njeni polti in njenim lasem. Obleko je izdelala posebej za njo, prilagojeno njenemu tipu postave. Od Emine pričakujemo odlično uvrstitev, pripravljala se je z Bernardo Marovt, ki ji je dala koristne nasvete o hoji, drži, in vseh potrebnih znanjih, ki jih potrebuje za predstavitev na svetovnem odru in prireditvi, ki jo spremlja več kot miljarda ljudi.