Finalistke

Sara Vanessa Zupan

By  | 

Imam 18 let. Šolam se na Zasebni gimnaziji Erudio, kasneje pa se želim vpisati na pravno fakulteto. Prihajam iz Ljubljane, živim v Črnučah.

Poslušam vse vrste glasbe- najbližje mi je klasika. Beethownova 9. simfonija me se posebej sprosti. Poslušam tudi rap (v vseh jezikih), dalmatinske balade, v moji playlisti pa se najde se tudi kakšna Brendijeva pesem.

Moj hobij- če temu lahko tako rečem, je oz. je bil skozi moje celotno življenje preskakovanje ovir s konji. S tem sem se ukvarja profesionalno, nato pa sem zaradi poškodbe morala prenehati. Sedaj pa sem se “vrgla” v lepotne vode- veseli me ličenje.

Na tekmovanje sem se prijavila, ker vem, kako prestižno in odmevno je ime Miss Universe po svetu. Že od malih nog sem si želela postati model, ampak sem za to zal premajhna; pri lepotnih tekmovanjih pa se višine načeloma ne upošteva, tako da sem zelo vesela, da lahko vseeno izkusim svet mode, pa čeprav kot missica in ne model.

Postati finalistka mi pomeni biti korak bližje uresničitvi svojih sanj. Izmed 25 deklet nas je ostalo le se 12. Vse si želimo tega prestižnega naziva, jaz osebno pa sem v to vložila že kar nekaj svojega časa. Učila sem se hoje, poziranja, bila že na enem lepotnem tekmovanju.. to, da sem sedaj v finalu pomeni, da se moj trud izplačuje.